ЄВРОПЕЙСЬКИЙ РИНОК МЕДУ: ПЕРСПЕКТИВИ ДЛЯ УКРАЇНИ - Остапчук, Володимир Петрович (Луцьк : ЛНТУ, 2023)
Кваліфікаційна робота магістра присвячена вивченню теоретико-методичних основ дослідження особливостей ринку меду в умовах міжнародної інтеграції. Визначено сутність та передумови розвитку та особливості ринку меду. Проведено аналіз та оцінку тенденцій розвитку європейського ринку. Розглянуто перспективи експорту українського меду на європейський ринок.
Keywords: бджільництво; канали збуту; імпорт; експорт; європейський ринок; ринок меду