Методологія наукових досліджень в електроенергетиці, електротехніці та електромеханіці - Давиденко, Людмила Валеріївна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Методичні вказівки до практичних занять складене відповідно до робочої програми та містить практичні завдання до курсу та виконання самостійних робіт.