САПР систем охорони і безпеки - Терлецький, Тарас Володимирович; Кайдик, Олег Леонтійович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
У методичному виданні висвітлено практичний матеріал з САПР охорони і безпеки, який необхідний фахівцям спеціальності «Інформаційні системи та технології» для реалізації відповідних проектних рішень.
Keywords: САПР