Теоретичні засади управління логістичними ризиками підприємства - Кривов’язюк, Ігор Володимирович (Вінниця : Європейська наукова платформа, 2025)
В статті узагальнено характеристику управління логістичними ризиками підприємства. Визначено цілі та необхідність ідентифікації та керування логістичними ризиками. На основі критичного аналізу наукових праць учених запропоновано схему формування системи управління логістичними ризиками на підприємстві, дано короткий аналіз етапів її реалізації. Визначено можливості поліпшення управління логістичними ризиками підприємства, а також доцільність використання інформаційних технологій для покращення управління ланцюгами поставок.
Theoretical principles of management of enterprise's logistics risks
Keywords: логістичний ризик; оцінка ризиків; управління логістичними ризиками; підприємство