Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі РК «Срібні Лелеки») - Трохимчук, Андрій Степанович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
У кваліфікаційній роботі досліджено інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності на прикладі РК «Срібні Лелеки». Розглянуто теоретичні основи інноваційного розвитку у сфері гостинності, проаналізовано сучасні виклики сфери гостинності, оцінено конкурентне середовище та якість послуг закладу. Особливу увагу приділено виявленню сильних і слабких сторін у функціонуванні підприємства, а також формуванню практично орієнтованих рішень, що відповідають світовим тенденціям цифровізації та сталого розвитку.
Keywords: конкурентні переваги; сфера гостинності; потенціал інноваційний розвиток; діяльність підприємств