Кодування інформації та архітектура компʼютера - Саварин, Павло Вікторович (Луцьк : ЛНТУ, 2026)
Методичне видання складене відповідно до діючої програми курсу «Кодування інформації та архітектура компʼютера» і містить необхідний теоретичний матеріал, який дасть можливість здобувачам освіти опанувати необхідними компетентностями з мінімальними витратами часу.
Keywords: кодування інформації; архітектура компʼютера