Комп’ютерне проєктування будівель і споруд (Archicad) - Нінічук, Микола Володимирович (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
Методичне видання складене відповідно до робочої програми дисципліни «Комп’ютерне проєктування будівель і споруд (Archicad)» та містить рекомендації і завдання до лабораторних робіт з вивчення системи автоматизованого проєктування ArchiCAD для архітекторів.
Keywords: Комп'ютерне проектування; Archicad