Цифрова економіка - Дзямулич, Микола Іванович (Луцьк: ЛНТУ, 2025)
Видання містить конспект лекцій та список рекомендованої літератури. Призначене для студентів спеціальності С1 «Економіка та міжнародні економічні відносини (за спеціалізаціями)», спеціалізація С1.01 «Економіка» освітніх програм «Управління персоналом та економіка праці», «Економіка».
Keywords: Цифрова економіка