Технології проектування комп’ютерних систем - Терлецький, Тарас Володимирович; Кайдик, Олег Леонтійович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
У методичному виданні самостійної роботи висвітлено матеріал, який необхідний для опанування принципів проектування комп’ютерних систем фахівцям спеціальності F7/123 «Комп’ютерна інженерія» для реалізації відповідних конструкторських і проектних рішень.