Реконструкція кварталу в межах вулиць Рівненська-Електроапаратна у м. Луцьку - Щищута, Богдан Юрійович (Луцьк: ЛНТУ, 2024)
У роботі проведено загальну характеристику умов проектування, виконано функціональний аналіз території та зонування. Запропоновано варіанти реструктуризації території з метою збільшення місці проживання та реалізації не використовуваної території. Розроблено план благоустрою та озеленення, перебудову промислового простору в житловий квартал.
Keywords: істобудівний аналіз; функціональний аналіз; зонування; реконструкція території; промислова зона; житловий квартал; благоустрій; озеленення