Проєкт цеху з виробництва паштету ліверного - Ляшук, Ольга Володимирівна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Кваліфікаційна робота бакалавра складається з вступу, п’яти розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків. У кваліфікаційній роботі бакалавра приведена документація на проєктування цеху виробництва паштету ліверного. Використовуючи вихідні дані, в проєкті розроблені вихідні вимоги до сировини, яка використовується для виробництва паштету ліверного, сформульовані вимоги до якості готової продукції, дана характеристика технології виробництва паштету ліверного, виконано машинно-апаратурну схему виробництва. Проведені розрахунки витрати сировини, матеріалів, виконано підбір технологічного обладнання. У роботі розроблено план розміщення обладнання лінії виробництва паштету ліверного у цеху, розглянуті питання технохімічного та мікробіологічного контролю на виробництві, а також екологізації виробництва та організації охорони праці.
Keywords: паштет; рецептура; сировина; технологія виробництва; цех; обладнання; схема