Аналіз та оцінка системи управління персоналом підприємства (на матеріалах ТОВ «Тигрес-Люкс») - Біляшевич, Ірина Олександрівна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Мета кваліфікаційної роботи бакалавра полягає у проведенні аналізу та оцінки системи управління підприємства на матеріалах ТзОВ «Тигрес-Люкс». Об’єктом дослідження є процес аналізу та оцінки системи управління персоналом підприємства ТзОВ «Тигрес-Люкс». Предметом дослідження є теоретичні та прикладні аспекти здійснення аналізу та оцінки системи управління персоналом підприємства на матеріалах ТзОВ «Тигрес-Люкс». У першому розділі представлено теоретичні засади дослідження системи управління персоналом підприємства, вивчено сутність та класифікацію персоналу підприємства; досліджено методи управління персоналом підприємства; розглянуто систему управління персоналом підприємства. У другому розділі представлено аналіз та оцінку системи управління підприємства на матеріалах ТзОВ «Тигрес-Люкс», представлено загальну характеристику економічної діяльності підприємства; проведено аналіз персоналу підприємства; здійснено оцінку рівня продуктивності праці персоналу підприємства. Висновки та пропозиції містять узагальнення підсумків виконання теоретичного і аналітичного розділів роботи, а також обґрунтування заходів для підвищення продуктивності праці на підприємстві. Ключові слова: персонал, підприємство, методи управління, система управління, чисельність персоналу, фонд робочого часу, продуктивність праці, оплата праці.
Keywords: персонал; підприємство; методи управління; система управління; чисельність персоналу; фонд робочого часу; продуктивність праці; оплата праці