Благоустрій території дитячої залізниці у м. Луцьку - Горкевич, Анна Віталіївна (Луцьк: ЛНТУ, 2025)
У роботі проведено загальну характеристику умов проектування, виконано функціональний аналіз території та зонування. Запропоновано концепцію розвитку благоустрою та озеленення території Луцької дитячої залізниці.
Keywords: містобудівний аналіз; функціональний аналіз; зонування; благоустрій; озеленення