Національне виховання молоді в контексті глобалізаційних процесів - Кардаш, Анна Валеріївна (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
У роботі досліджено: у першому розділі здійснений теоретичний аналіз дослідження проблеми національного виховання молоді в контексті глобалізаційних процесів; визначені сутність національного виховання на сучасному етапі та особливості виховання національної самосвідомості молоді У другому розділі проведене емпіричне дослідження проблеми національного виховання молоді в контексті глобалізаційних процесів: здійснений аналіз результатів дослідження проблеми національного виховання здобувачів вищої освіти; розроблені рекомендації щодо покращення національного виховання молоді

The work investigates: in the first section, a theoretical analysis of the study of the problem of national education of youth in the context of globalization processes is carried out; the essence of national education at the present stage and the features of the education of national self-awareness of youth are determined. In the second section, an empirical study of the problem of national education of youth in the context of globalization processes is carried out: an analysis of the results of the study of the problem of national education of higher education students is carried out; recommendations are developed for improving the national education of youth.
National youth education in the context of globalization processes
Keywords: національне виховання; національні цінності; патріотизм; національна самосвідомість