Психологічні особливості конфліктів у підлітковому віці - Базилюк, Мар’яна Василівна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
У роботі висвітлено проблематику оптимізації міжособистісних відносин і досягнення взаєморозуміння у спілкуванні в старшому шкільному віці. Сприятливий розвиток особистості та успішність соціалізації забезпечується рівнем сформованості соціальних навичок, до яких належить уміння налагоджувати міжособистісні стосунки.
Psychological peculiarities of conflicts in adolescence