Аналітична хімія - Мороз, Ірина Анатоліївна; Гулай, Ольга Іванівна (Луцьк : Луцький НТУ, 2021)
Видання містить методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, питання для підготовки до лабораторних занять, приклади розв’язування задач, вправи та задачі. Призначене для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання.
Keywords: Якісний аналіз; кількісний аналіз