Технічне забезпечення виробництва органо-мінеральних добрив з модернізацією гранулятора - Пасічко, Роман Петрович (Луцьк: ЛНТУ, 2025)
Кваліфікаційна робота бакалавра складається з вступу, чотирьох розділів, висновків і пропозицій, списку використаних джерел, додатків (згідно структури кваліфікаційної роботи, затвердженої кафедрою). У роботі досліджено пропозицію вітчизняної техніки для виробництва гранульованих органо-мінеральних добрив на основі сапропелю та підібрано комплект обладнання для цеху продуктивністю 5 т/год, а також запропоновано модернізований гранулятор-сушарку.
Keywords: Сапропель; гранулятор; технічне забезпечення; органо-мінеральні добрива; транспортер; продуктивність; гранула.