Багатоквартирний житловий будинок з дворівневими квартирами та комерційним поверхом у м. Бердичів - Мазурук, Максим Михайлович (Луцьк: ЛНТУ, 2025)
Кваліфікаційна робота бакалавра складається з графічної частини на 6 аркушах формату А1 і пояснювальної записки, яка включає вступ, п’ять розділів, список використаних літературних джерел, додатки. Були розроблені комерційний, типовий (другий-восьмий), дворівневий (дев’ятий-десятий) плани поверхів, план підземного паркінгу, план покрівлі, два розрізи, три фасади багатоквартирного будинку. Проведені розрахунки та виконані креслення плити перекриття, запроєктовані монолітні залізобетонні колони паркінгу. Виконано календарний план і будівельний генеральний план. Прораховано кошторис на загальнобудівельні роботи.
Keywords: багатоквартирний будинок; календарний план; будгенплан; кошторис; охорона праці