Торговий центр у м. Львів - Астахов, Андрій Олександрович (Луцьк: ЛНТУ, 2026)
Кваліфікаційна робота бакалавра складається з вступу, 5 розділів, висновків і пропозицій, списку використаних джерел, додатків. Запроектована будівля торгового центру у м. Львів дозволить покращити забезпечення товарами та послугами населення одного з міст України. Тому тематика є актуальною. В архітектурній частині розробляється зовнішній вигляд, внутрішнє планування, техніко-економічні показники. Графічна частина представлена двома аркушами (висоти, розрізи, плани, вузли). У конструктивній частині виконано розрахунок рами, колон і балок. Графічна частина представлена двома аркушами. У розділі «Технологія та організація будівельного виробництва» визначені обсяги робіт по зведенню будівлі, описані методи та способи виконання основних будівельних робіт. Також наведено графік виконання робіт та будгенплан. Графічна частина представлена двома аркушами. Економічна частина складається з локального кошторису на основні будівельні роботи. Кошторисна вартість склала 34 мільйони 620 тисяч гривень. Основні небезпечні та шкідливі виробничі фактори будівництва наведені в частині охорони праці.
Keywords: торговий центр; конструкції; технологія виконання робіт