Філософія - Сільвестрова, Оксана Юріївна (Луцьк : ЛНТУ, 2023)
Методичне видання (конспект лекцій) до дисципліни «Філософія», для допомоги у підготовці до семінарських занять та виконання завдань самостійної роботи.
Keywords: Філософія