Проєкт готелю в місті Луцьку - Мігновська, Дарина Костянтинівна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Мігновська Д.К. Проєкт готелю у місті Луцьк. Рукопис. Кваліфікаційна робота бакалавра ОП «Архітектура та містобудування» спеціальності 191 Архітектура та містобудування Луцький національний технічний університет. Луцьк, 2025 р. Кваліфікаційна робота бакалавра складається зі вступу, трьох розділів і висновків, переліку джерел та додатків (згідно структури кваліфікаційної роботи, затвердженої кафедрою). У кваліфікаційній роботі виконаний аналіз реальної території, що забудовується та розроблений проєкт стосовно містобудівних умов та обмежень. Запропоновене архітектурне рішення готелю з урахуванням всіх необхідних вимог ДБН. Розроблені плани поверхів, беручи до уваги необхідність інклюзивності та підземний паркінг із укриттям, що регламентується будівельними нормами.
Keywords: готель; проєкт; плани; фасади; розрізи; об’ємнопланувальне рішення; генеральний план; конструкції.