Загальні технології в харчовій галузі. Модуль 4. Технологія молока та молочних продуктів - Тараймович, Ірина Володимирівна (Луцьк : ЛНТУ, 2026)
Видання містить конспект лекцій теоретичного матеріалу з курсу «Загальні технології в харчовій галузі».
Keywords: Загальні технології в харчовій галузі