Основи наукових досліджень у фізичній культурі і спорті - Савчук, Сергій Ананійович (Луцьк : ЛНТУ, 2026)
Курс лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузі знань А Освіта, освітніх програм «Середня освіта (Фізична культура)» та «Фізична культура і спорт», спеціальності А 4.11 Середня освіта (Фізична культура) та А7 Фізична культура і спорт
Keywords: Основи наукових досліджень у фізичній культурі і спорті