Бот-парсер наукових видань України - Корець, Юрій Анатолійович (Луцьк : ЛНТУ, 2023)
У роботі розроблено бота-парсера для збору та обробки наукових публікацій України. Проаналізовано існуючі методи отримання та систематизації наукової інформації, обґрунтовано вибір технологій розробки. Реалізовано механізми автоматичного збору даних, їх структурування та збереження, а також забезпечено взаємодію користувача з ботом. Проведено тестування та підтверджено працездатність розробленої системи.

This paper presents the development of a bot-parser for collecting and processing scientific publications in Ukraine. Existing methods of obtaining and organizing scientific information are analyzed, and the choice of development technologies is justified. Mechanisms for automatic data collection, structuring, and storage are implemented, as well as user interaction with the bot. Testing confirms the functionality of the developed system.
Bot-parser of Ukraine scientific publications
Keywords: Бот-парсер; python