Готель у м. Одеса - Борис, Павло Михайлович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Кваліфікаційна робота магістра складається з вступу, шести розділів, висновків і пропозицій, переліку джерел посилання, додатків. У роботі досліджено об’ємно-планувальне та архітектурно-конструктивне рішення громадської будівлі; розраховано монолітну залізобетонну фундаментну плиту, плиту перекриття, монолітні залізобетонні колони; розроблено технологічну карту на влаштування монолітного залізобетонного перекриття сьомого поверху; розраховано локальний кошторис на загальнобудівельні роботи; розроблено науковий розділ проєкту, у якому проведено дослідження, присвячене оптимізації вибору матеріалів для утеплення плоскої покрівлі на основі числового аналізу енергоефективності будівлі готелю.
Keywords: об’ємно-планувальне рішення; розрахунок будівельних конструкцій; технологія та організація будівництва; проєктно-кошторисна документація.