Проєкт цеху з виробництва молочних сосисок - Багінський, Владислав Олександрович (Луцьк : ЛНТУ, 2021)
Кваліфікаційна робота бакалавра складається з вступу, п’яти розділів, висновків, списку використаних джерел, У випускній кваліфікаційній роботі приведена документація на проєктування цеху виробництва молочних сосисок. Використовуючи вихідні дані, в проєкті розроблені вихідні вимоги до сировини, яка використовується для виробництва продукції, сформульовані вимоги до якості готової продукції, дана характеристика технології виробництва молочних сосисок, виконано машинно-апаратурну схему виробництва. Проведені розрахунки витрати сировини, матеріалів, виконано підбір технологічного обладнання. У роботі виконано розробку плану розміщення обладнання у цеху, розглянуті питання технохімічного та мікробіологічного контролю на виробництві, а також організацію охорони праці.
Keywords: cировина; сосиски; цех; обладнання; рецептура; технологія; схема; якість