Народні традиції Полісся в туристичній діяльності - Чудинович, Марія Петрівна (Луцьк : ЛНТУ, 2023)
У роботі досліджено формування структурно-образних та символічних особливостей народних традицій полісся. У кваліфікаційному дослідженні охарактеризовано народні традиції Полісся, як складову розвитку туризму та проаналізовано перспективні напрями використання народних традицій Полісся, як засіб популяризації туризму.
Keywords: туризм; народні традиції; музей; екостежка