Соціальне партнерство - Мартинюк, Ярослава Миколаївна (Луцьк : ЛНТУ, 2026)
Посібник вміщує планування та конспективний матеріал лекційних занять з предмету, а також список рекомендованої літератури.
Keywords: Соціальне партнерство