Соціально-відповідальний маркетинг - Морохова, Валентина Олександрівна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Методичне видання практичних занять призначене для набуття здобувачами вищої освіти практичних навичок вирішення маркетингових завдань з позиції соціальної відповідальності: засвоєння сутності, принципів і механізмів реалізації соціально-відповідального маркетингу; набуття вмінь і навичок розробляти та приймати ефективні управлінські рішення із застосуванням принципів соціально-відповідального маркетингу, сучасних міжнародних стандартів соціальної відповідальності бізнесу та особливостей діяльності вітчизняних підприємств.
Keywords: соціальна відповідальність бізнесу; корпоративна соціальна відповідальність; соціально-відповідальний маркетинг; соціально-відповідальні акценти; інструменти соціально-відповідального маркетингу; етика в маркетингу; система захисту прав споживачів