Проєкт цеху з виробництва листкового печива з фруктовою начинкою - Клевака, Ірина Олександрівна (Луцьк : ЛНТУ, 2021)
Кваліфікаційна робота бакалавра складається з пояснювальної записки та графічної частини. Пояснювальна записка складається з вступу, п´яти розділів, висновків та списку використаних джерел. Робота присвячена проєктуванню цеху з виробництва листкового печива з фруктовою начинкою. У пояснювальній записці охарактеризовано сировину для виробництва листкового печива з фруктовою начинкою, проаналізовано асортимент кондитерських виробів, що виробляється в регіоні, наведено показники якості готового продукту. Досліджено процеси виробництва листкового печива, проведено розрахунок рецептури обладнання, описано машино-апаратну схему виробництва, проведено проєктування дільниці виробництва листкового печива з фруктовою начинкою. У роботі висвітлено питання з екологізації виробництва листкового печива, охорони праці та техніки безпеки на дільниці.
Keywords: печиво листкове з фруктовою начинкою; борошно; вода; масло вершкове; фруктова начинка; рецептура; виробництво; обладнання; дільниця