Анімаційні технології - Самчук, Володимир Петрович (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
Видання самостійної роботи призначене для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Дизайн» галузі знань 02 Культура і мистецтво 022 Дизайн денної та заочної форм навчання.
Keywords: Анімаційні технології