Правове забезпечення цивільної безпеки - Вісин, Валентин Васильович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Видання містить методичні вказівки до практичних занять відповідно до діючої програми освітнього компонента «Правове забезпечення цивільної безпеки», а також завдання, орієнтовний перелік питань до іспиту та літературу.
Keywords: право; цивільна безпека