ОЦІНКА РИЗИКІВ ТА ЇХ ВПЛИВ НА ЖИТТЄВИЙ ЦИКЛ РОЗРОБКИ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - Ліщина, Наталія Миколаївна; Бойко, Лев Степанович; Гульчук, Юрій Миколайович (Khmelnytskyi National University, 2024)
У роботі виділено основні групи ризиків, які можуть виникати на різних етапах розробки ПЗ: планування, аналіз вимог, проєктування, розробка, тестування, впровадження та підтримка; розкрито методи оцінки ризиків та методи управління ризиками.
Keywords: життєвий цикл; рограмне забезпечення; методи управління ризикам; методи оцінки; проєктні ризики