Професійна готовність педагога до якісної реалізації інклюзивного навчання. - Тарасюк, Вікторія Володимирівна (Луцьк : ЛНТУ, 2023)
У роботі досліджено: у першому розділі проаналізовано українське законодавство в галузі інклюзії, здійснений огляд і аналіз наукових джерел, виклад праць українських дослідників про інклюзивне навчання в умовах школи, висвітлено фахову компетентність педагогів.
Professional readiness of the teacher for the high-quality implementation of inclusive education
Keywords: психологічна готовність; інклюзія; інклюзивне навчання