Хімія і методи аналізу - Мороз, Ірина Анатоліївна; Гулай, Ольга Іванівна (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
Видання лабораторних робіт містить виклад основних теоретичних положень загальної хімії лекційного курсу дисципліни. Призначене для студентів спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля»денної та заочної форм навчання.
Keywords: Хімія; методи аналізу; лаб; ораторні роб; оти