Основи наукових досліджень - Боярська, Інна Володимирівна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Видання до практичних робіт містить методичні вказівки до практичних занять з курсу дисципліни «Основи наукових досліджень», перелік джерел для підготовки студентів до виконання практичних занять. Призначене для студентів спеціальності D7 «Торгівля». Курс “Основи наукових досліджень” передбачає засвоєння студентами основних положень та відомостей про роль і місце науки у розвитку суспільства, про закономірності розвитку науки, про організацію та шляхи забезпечення наукових досліджень в державі. Окремо виділено розгляд питань організації, постановки, проведення і узагальнення результатів досліджень у формі, доступній для студентів будь-якої спеціальності.
Keywords: наука; дослідження; методика