Конструкції будівель та споруд - Ужегова, Ольга Анатоліївна; Ужегов, Сергій Олегович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Методична розробка містить лекційний матеріал з обов’язкової дисципліни «Конструкції будівель та споруд». Видання призначене для здобувачів вищої освіти спеціальності 191 (G17) Архітектура та містобудування денної форми навчання.
Keywords: Конструкції будівель та споруд