Підвищення ефективності господарської діяльності підприємства (на матеріалах ТзОВ «Шанс-2017») - Чак, Владислав Володимирович (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
У роботі досліджено економічну сутність та види ефективності господарської діяльності підприємства, розглянуто вітчизняний та зарубіжний досвід оцінки ефективності діяльності підприємства та систему показників оцінки ефективності діяльності підприємства. Подано загальну характеристика підприємства та аналіз основних показників його діяльності, аналіз та оцінку часткових та узагальнюючих показників ефективності господарської діяльності підприємства. До роботи сформовані висновки та пропозиції.

The paper examines the economic essence and types of efficiency of the enterprise's economic activity, examines the domestic and foreign experience of evaluating the efficiency of the enterprise and the system of indicators for evaluating the efficiency of the enterprise. The general characteristics of the enterprise and the analysis of the main indicators of its activity, the analysis and assessment of partial and general indicators of the efficiency of the economic activity of the enterprise are presented. Conclusions and proposals have been drawn up for the work.
Keywords: фективність діяльності; ефект; підприємство; часткові показники ефективності діяльності; узагальнюючі показники ефективності діяльності