Електротехніка і електроніка - Якимчук, Наталія Миколаївна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Конспект лекцій містить виклад основного теоретичного матеріалу курсу «Електротехніка і електроніка». Призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».
Keywords: Електротехніка; електроніка