Проект реконструкції автомобільної дороги М-07 Київ–Ковель–Ягодин на ділянці км 375+000 – км 381+000 у Волинській області - Гаврильчук, Андрій Романович (Луцьк: ЛНТУ, 2025)
Кваліфікаційна робота бакалавра складається з вступу, п’яти розділів, списку використаних джерел, додатків. У роботі досліджено кліматологічні особливості району будівництва, стан автомобільної дороги та запропоновано виконання реконструкції автомобільної дороги М-07 Київ – Ковель – Ягодин на ділянці км 375+000– км 381+000 у Волинській області.

Qualification work of the bachelor of OP «Construction and Civil Engineering» specialty 192 Construction and Civil Engineering. Lutsk National Technical University. Lutsk, 2025. The bachelor's thesis consists of an introduction, five sections, conclusions, a list of sources used, applications. The work investigates the climatological features of the construction area, the condition of the highway, and proposes the reconstruction of the M-07 Kyiv – Kovel – Yagodyn highway on the section km 375+000 – km 381+000 in the Volyn region.
Keywords: Автомобільна дорога; ґрунт; земляне полотно; укос; дорожній одяг; штучна споруда.