Організація обліку і контроль готової продукції промислових підприємств - Філюк, Вікторія Іванівна (Луцьк : ЛНТУ, 2023)
У першому розділі досліджено економічну суть готової продукції як об’єкта обліку і контролю, нормативне забезпечення та наукові проблеми з організації обліку і контролю готової продукції. У другому розділі проведено статистичну оцінку діяльності промислових підприємств, розкрито особливості організації обліку і контролю готової продукції на підприємствах галузі. У третьому розділі розроблено пропозиції з удосконалення з організації обліку і контролю, що полягає в розкритті інформації про перелік і склад статей калькулювання виробничої собівартості продукції в наказі про облікову політику, удосконалення аналітичного обліку готової продукції промислового підприємства.
Organization of accounting and control of finished products of industrial enterprises
Keywords: організація обліку; контроль; готова продукція; собівартість; товариство; промислове підприємство