Проєкт 10-ти поверхового житлового будинку в м. Кривий Ріг із аналізом стінових утеплювачів - Лівошук, Павло Валентинович (Луцьк : ЛНТУ, 2026)
Розроблена кваліфікаційна робота за ступенем вищої освіти «магістр» на тему «Проєкт 10-ти поверхового житлового будинку в м. Кривий Ріг із аналізом ефективних стінових утеплювачів» Графічна частина складається з 10 аркушів формату А-1, а пояснювальна записка складається з 99 сторінок формату А-4. В архітектурно-будівельній частині представлено об’ємно-планувальне рішення, архітектурно-конструктивне рішення, подано теплотехнічний розрахунок зовнішньої стіни, техніко-економічні показники. У розрахунково–конструктивній частині виконано необхідні розрахунки основних конструкцій будівлі: залізобетонної плити перекриття, збірних залізобетонних палевих фундаментів. В розділі технологія та організація будівельного виробництва визначено номенклатуру та об’єми робіт, зроблено вибір методів виконання робіт, монтажного крану, запроектовано будівельний генеральний план, складено сітковий графік виконання робіт. В проекті розглянуті також заходи з охорони праці та безпеки при надзвичайних ситуаціях. Виконано кошторисний розрахунок на загально-будівельні роботи при зведенні будівлі. Він складає 127 млн 845 тис 321 грн В науковому розділі магістерської кваліфікаційної роботи здійснено аналіз порівняння матеріалів для утеплення стін.
Keywords: будівництво; житловий будинок; бетон; арматура