Мікроконтролерна система позиціонування в реальному часі на базі Wemos D1 Mini - Кононович, Микола Сергійович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена розробці мікроконтролерної системи відстеження місцезнаходження в реальному часі на базі Wemos D1 Mini (ESP8266) з використанням апаратного GPS та браузерної геолокації для підвищення надійності, бездротових IoT-технологій і захищеного HTTPS-з’єднання (TLS 1.2), включаючи обґрунтований вибір апаратної платформи та бібліотек, оптимізацію енергоспоживання, створення прошивки мікроконтролера й адаптивного веб-інтерфейсу з інтеграцією Leaflet.js та OpenStreetMap API.

The bachelor’s qualification thesis focuses on the development of a real-time microcontroller-based location tracking system using the Wemos D1 Mini (ESP8266), combining hardware GPS and browser-based geolocation to improve reliability, IoT wireless technologies, and secure HTTPS communication (TLS 1.2), including a justified selection of the hardware platform and libraries, energy consumption optimization, microcontroller firmware development, and an adaptive web interface integrated with Leaflet.js and the OpenStreetMap API.
Keywords: Wemos D1 Mini; GPS NEO-6M; IoT; геолокація; Arduino IDE; TinyGPS++; HTTPS