Організація обліку і контролю основних засобів на транспортних підприємствах - Оліферук, Іванна Іванівна (Луцьк: ЛНТУ, 2025)
У першому розділі розкрито сутність основних засобів, наведено нормативну базу з організації обліку і контролю основних засобів, висвітлено методику організації обліку і контролю основних засобів відповідно до чинного законодавства України. У другому розділі наведено показники розвитку транспортної галузі України, дано організаційно-економічну характеристику господарської діяльності транспортного підприємства, проведено аналіз облікової та податкової політики транспортного підприємства, висвітлено особливості організації обліку і контролю основних засобів на транспортному підприємстві. У третьому розділі наведено рекомендації щодо вдосконалення організації обліку і внутрішнього контролю основних засобів на транспортному підприємстві.
Organization of accounting and control of fixed assets at transport enterprises
Keywords: основні засоби; транспортні підприємства; організація обліку основних засобів; організація контролю основних засобів