Житловий будинок в м. Луцьку - Сілін, Максим Вікторович (Луцьк: ЛНТУ, 2025)
Кваліфікаційна робота бакалавра складається з вступу, чотирьох розділів, висновків, списку використаних джерел. У роботі досліджено кліматичні характеристики місця будівництва, обґрунтовано та розроблено генеральний план ділянки будівництва житлового будинку, обґрунтовано прийняті об’ємно-планувальні та архітектурно-конструктивні рішення будинку та зовнішнє й внутрішнє його облицювання, розраховані техніко-економічні показники, проведено розрахунок монолітної плити перекриття підвального поверху, визначено навантаження на залізобетонну плиту, розрахховано арматуру залізобеттоної плити та її прогини, проведено розрахунок плити перекриття на розкриття тріщин та розрахунок похилого перерізу на поперечну силу, описано технологію технологію утеплення фасаду, підготовку до виконання робіт та особливості влаштування теплоізоляції. В розділі охорона праці та техніка безпеки вибрано та описано основні заходи з благоустрою прибудинкової території житлового будинку й заходи з охорони праці та техніки безпеки при будівництві житлового будинку.
Keywords: житловий будинок; генеральний план; архітектурно-планувальні рішення; інженерні мережі; благоустрій території; охорона праці та техніка безпеки на будівництві