Іноземна мова за професійним спрямуванням - Забіяка, Ірина Миколаївна; Лобанова, Світлана Іванівна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Навчально-методичне видання до практичних занять та самостійної роботи вміщує 16 текстів з лексичними вправами, списку використаних джерел.