Осцилограф на базі Raspberry Pi - Дубравський, Віталій Петрович (Луцьк : ЛНТУ, 2023)
У роботі розглянуто розробку осцилографа на базі одноплатного комп’ютера Raspberry Pi. Проаналізовано принципи вимірювання та візуалізації електричних сигналів, обґрунтовано вибір апаратних і програмних засобів. Реалізовано систему збору, обробки та відображення сигналів у режимі реального часу. Проведено тестування та підтверджено працездатність розробленого пристрою.

This paper presents the development of an oscilloscope based on the Raspberry Pi single-board computer. The principles of electrical signal measurement and visualization are analyzed, and the selection of hardware and software components is justified. A system for real-time signal acquisition, processing, and visualization is implemented. Testing is performed to confirm the functionality of the developed device.
Oscilloscope based on Raspberry Pi
Keywords: Осцилограф; Raspberry Pi