Удосконалення технології виробництва ковбаси з овочами та фісташками - Шпинда, Роман Володимирович (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
Кваліфікаційна робота магістра складається з титульного листа, завдання, анотації, змісту, п’ятьох розділів, загальних висновків, списку використаних джерел. Мета роботи – удосконалити технологію виробництва ковбаси з овочами та фісташками. Результати роботи та її новизна. У кваліфікаційній роботі запропоновано нову технологію виготовлення ковбаси з овочами та фісташками, досліджені показники фаршу та готової продукції, виготовленої за новою технологією.
Keywords: технологія; м’ясо; ковбаса; методика; експеримент; дослідження; властивості; якість; аналіз; безпека