Технічне забезпечення вирощування картоплі з модернізацією картоплекопача - Мазур, Олександр Любомирович (Луцьк: ЛНТУ, 2025)
Кваліфікаційна робота бакалавра складається з вступу, чотирьох розділів, висновків і пропозицій, списку використаних джерел, додатків (згідно структури кваліфікаційної роботи, затвердженої кафедрою). У роботі досліджено пропозицію вітчизняної та закордонної техніки для вирощування картоплі, підібрано комплект техніки для вирощування картоплі на площі 100 га та запропоновано модернізований картоплекопач із напівпричіпним бункером.
Keywords: Картопля; технічне забезпечення; картоплекопач; бункер; гідроциліндр; зусилля; вивантаження.