Ділова українська мова - Жванія, Людмила Вікторівна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Навчально-методичне видання практичних занять вміщує теоретичний матеріал, теми практичних занять, завдання до кожної з тем, завдання для самостійної роботи, а також список рекомендованої літератури.
Keywords: Ділова українська мова